home | diagnostic si terapie | media | cazuistica | Mircea Iorga
biorezonanta magnetica | articole | dieta pentru slabit
CALCULATOR VARSTA REALA

Diagnostic si Terapie cu Aparatul de Biorezonanta Magnetica TITANIUM:

Centrul BIOMEDICA lucreaza la confluenta dintre doua stiinte - informatica si medicina.
In momentul de fata utilizam numai echipament de inalta calitate pentru diagnostic si tratament in medicina netraditionala.
Sarcina noastra este sa oferim servicii performante si sa cream maximum de confort posibil pacientilor, in timp ce investigam pentru cea mai buna solutie necesara. Suntem convinsi ca multe instrumente pentru diagnostic si tratament destinate medicinei netraditionale vor fi in timp la nivelul celor traditionale ultraspecializate. Acum va vom oferi sansa de a face un pas mai departe si sa incercati acesta tehnologie chiar azi. Majoritatea acestor tehnologii sunt viitorul.

In baza paginii, veti gasi un articol nou, despre modul de functionare al acestui echipament.

Ce este si ce nu este acest instrument?

Aparatul este din ultima generatie si are capacitatea de a scana si diagnostica emisia energetica a intregului organism uman, de la aparate si sisteme pana la nivel celular si cromozomial. Precizia de diagnostic pentru organe este cuprinsa intre 90-95%, iar la nivel celular, cromozomial, microorganisme, 80 pana la 85%. Viteza de lucru e remarcabia (de 8-10x mai rapid decat majoritatea aparatelor de biorezonanta folosite in momentul de fata. Totusi aceasta aparatura nu face parte din clasa instrumentelor medicale.

Cum functioneaza acest tip de aparat?

Este un instrument sensibil la biorezonanta magnetica a campului energetic uman. Printr-un sistem de senzori vibratia emisa de campul energetic uman este transmisa la aparat, care o prelucreaza cu ajutorul calculatorului si a unui soft specializat, face interpretarea, emite un diagnostic, propune cel mai adecvat tratament. Este capabil de corectie energetica de precizie (Meta Terapie) si poate produce remedii homeopatice. Este foarte eficient in diagnostic, tratament si profilaxie.Are optiunea de Meta-Terapie, adica de corectie bioinformationala energetica si laser.


Programul ne permite investigarea si analizarea tuturor organelor, tesuturilor si celulelor:

Structura tuturor organelor, structura celulara, inclusiv prezenta microorganismelor - bacterii, virusuri, fungi, helminti (viermi). Odata testele completate, se poate face un test de compatibilitate cu medicatia pe care tocmai o foloseste pacientul, sau selectarea remediilor in functie de schimbarile pe care urmeaza sa le produca acele remedii in organismul pacientului (alopate, homeopate, fitoterapeutice, suplimente nutritive).

Face testarea sangelui, a urinei si testarea alergolocica, fara a fi necesara prelevarea de probe biologice.
Depisteaza afectiunile in stadiu initial de evolutie.
Pacientul are posibilitatea de a vedea pe un monitor propriu absolut tot ce vede operatorul si primeste lamuriri asupra fiecarei etape de diagnostic si terapie. La plecare primeste un dosar cu raportul NLS imagistic comparativ (inainte si dupa tratament) si lista similaritatilor spectrale (diagnosticul scris).

Articol NOU:

Diagnosticarea - Analizarea Nonliniara (NLS)
cu ajutorul aparaturii de biorezonanta magnetica computerizata TITANIUM 4Ghz

  Diagnostic si terapie

Institutul de Psihofizica Practica din Omsk , a realizat o adevarata revolutie in dezvoltarea sistemelor computerizate care permit detectarea si remodularea deficientelor si a starilor patologice ale organismului uman si a tesuturilor acestuia. Colectivul institutului a produs un echipament de diagnosticare care permite urmarirea apropiata a tuturor starilor de tranzitie de la boala la sanatate, trecind prin caracteristicile undelor fluctuante ale tesuturilor corpului pina la nivel celular si cromozomial. Sistemul de diagnostic nonliniar este este cea mai avansata tehnologie de profil, care in momentul de fata este considerata una dintre cele mai promitatoare achizitii ale stiintei medicale moderne. Aceasta presupune un echipament de diagnosticare unicat bazat pe analizarea spectrala a campului vortex magnetic din organismele vii – de fapt orice sistem biologic. NLS (Non Linear analisyS – Analiza Non Lineara) ofera oportunitatea receptionarii oricarui semnal de alarma al organismului, a celei mai detaliate informatii asupra starii sanatatii sau a manifestarii timpurii a bolii, inclusiv a prezentei primelor celule canceroase, ceea ce este greu realizabil folosind alte metode de investigare, cum ar fi: cele cu ultrasunete, examinarea cu raze X, tomografia computerizata, rezonanta magnetica nucleara, etc. unde se pot evidentia doar problemele cu manifestare clinica certa.

Vortexul campurilor magnetice este de maxima importanta in transferul de informatie si interactiunea cu sistemele biologice. Echipamentul dezvoltat de IPP Omsk, chiar daca nu face parte din clasa instrumentelor medicale, permite determinarea conditiei de existenta stabila a oricarui obiect indiferent de organizarea sa structurala (mecanica, biologica, psihochimica), incluzand si corpul uman.

Potrivit teoriei ENTROPIEI CUANTICE, schimbul de informatii dintre diverse sisteme are loc distant, asociativ si selectiv datorita cuantei radiatiei electromagnetice care are o energie echivalenta cu cea de patrundere in structura elementara a sistemului. Metatronul aparatului, care este baza sistemului de diagnosticare, opereaza potrivit principiului de amplificare a semnalului de initiere cu patrunderea in sistemul metastabil. In termeni fizici, metatronul este este un sistem de oscilator electronic rezonant la lungimile de unda a radiatiei electromagnetice cu energia adecvata patrunderii segmentelor dominante dar cu pastrarea organizarii structurale a organismului aflat sub investigare.

Complexul hardware-software dezvoltat de IPP, permite producerea unei activitati bioelectrice specifice neuronilor cerebrali, ceea ce face posibila amplificarea selectiva a semnalelor precis detectate pe masura fluctuatiilor statistice, extragerea si decodarea informatiei pe care acestea o poarta. Explicand simplu, aparatul ia „pulsul” acestei radiatii chiar in locul emiterii acesteia pentru a o decoda si a o afisa mai tarziu pe monitor, unde exista un model virtual al obiectului. Daca pentru a respecta regulile cromocineticii quantumului, se reprezinta valorile entropiei unui sistem ca o culoare spectrala, nuantele se vor schimba de la galben deschis (pentru valori entropice minime) prin portocaliu la rosu si purpuriu pana la negru (pentru valori entropice maxime). Estimarile teoretice mult mai precise obtinute prin computer permit definirea unei serii de stari intermediare, corespunzatoare anumitor potentiale de entropie, interactionand selectiv cu spectrul de radiatie electromagnetica. O culoare agreata si un set de simboluri suprapuse peste imagine, permit investigatorului se determine pe baza intuitiva culoarea zonei de criza homeostatica pe proiectia organului. Prin compararea nuantelor gamei de culori si a felului in care acestea sunt aranjate pe modelul afisat de computer si totodata a dinamicii schimbarilor acestora in timp, se poate observa felul in care procesele distructive evolueaza in structurile biologice si se pot face prognoze despre starea de sanatate a organismului. ACUM, Pentru a determina o patologie, medicul investigheaza zone cartografice particulare afisate de catre computer localizand NIDUSUL patologic cu precizie. Este pentru prima data cand pe piata mondiala a fost prezentata noua tehnologie medicala in campul programelor active de control a homeostazelor. Principiul fundamental in realizarea echipamentului a fost ipoteza ca organismul uman detine un pachet de informatie electromagnetica care raspunde la un stimul electromagnetic extern. Dupa aceste principii experimentate pratic, IPP a dezvoltat un generator de quantum de joasa frecventa. Aparatul speculeaza proprietatea fiecarul organ sau tip de celula de avea propria oscilatie distinctiva care este inregistrata in baza de date a programului si care poate fi afisata in mod grafic pe monitorul sistemului de lucru pentru a arata starea schimbului de informatie dintre organul (tesutul, etc.) analizat si mediu.

Luand in considerare caracteristicile frecventei unui organ, echipamentul de diagnosticare – parte componenta a aparatului de biorezonanta magnetica, va face comparatia in functie de gradul de similaritate spectrala cu anumite procese de referinta (tesuturi bolnave – sanatoase, agenti infectiosi, etc.) si sa dezvaluie cele mai asemanatoare procese patologice, sau tendinta spre origine in cazul proceselor combinate. Sistemul de diagnostic NLS are capacitatea de de a efectua testarea similar medicala, si ca unicat, inregistrarea oscilatiilor de frecventa a oricarui preparat cu efect terapeutic indiferent daca acesta este produs de sinteza, supliment nutritiv, remediu homeopat sau fitoterapeutic, aliment, etc.; dupa care face estimarea starii viitoare a pacientului presupunand ca va folosi respectivul perparat. Separat, in baza de date exista inregistrarea caracteristicilor de unda a cateva mii de preparate, care pot fi recomandate printr-o analiza comparativa asistata de computer cu caracteristicile proceselor patologice, descoperindu-se in acest fel cel mai eficient remediu. Acest remediu poate fi reprodus vibrational ca si remediu homeopat sau poate fi procurat direct din magazinele de specialitate.

Pe scurt, metoda de diagnostic nonliniara (NLS) permite:

•  realizarea unei recunoasteri calitative a conditiilor de functionare ale organismului,

•  controlul eficientei si efectului diferitelor metode de influenta terapeutica si a abilitatilor de adaptare ale organismului in timpul tratamentului,

•  evaluarea naturii unei patologii.

Fiecare afectiune poate fi prezentata ca o eroare in sincronizarea armonioasa a unui obiect biologic. Asemenea erori pot fi cauzate de diferite surse care la randul lor pot fi privite ca oscilatii electromagnetice dezechilibrate care interfereaza cu functionarea normala a organismului.

Metoda terapiei informationale, sau mai precis a corectiei informationale – Meta-Terapia, este un produs imbunatatit al tehnicii MORA destinata sa rezolve functiile normale vitale ale organismului in cazul bolilor acute sau cronice. Metoda terapiei informationale se aplica printr-o influenta asupra corpului pacientului cu o combinatie a diferitelor oscilatii electromagnetice de foarte joasa frecventa modulate, produse de catre aparatul de biorezonanta si de corectare a echilibrului intracorporal si al emisiei coerente cu ajutorul preparatelor informationale (metazode). Ca definitie, Metazodele sunt combinatii specifice ale frecventelor coerente relevate de catre computer si utilizate pentru obtinerea de forme de medicatie bioinformationala cu actiune precis orientata.

 

home | diagnostic si terapie | media | cazuistica | Mircea Iorga
biorezonanta magnetica | articole | dieta pentru slabit

Copyright © 2005 - BIOMEDICA