home | terapie | media | cazuistica | Mircea Iorga
biorezonanta magnetica | articole | dieta pentru slabitl

CALCULATOR VARSTA REALA

Articole

Bioterapie

Bioterapia se refera strict la terapia campului energetic uman, nu la tratamentul bolilor de care sufera cei care apeleaza la aceasta metoda. Armonizarea acestui camp energetic, are în majoritatea cazurilor efect si în armonizarea starii de sanatate. Eu ca bioterapeut sesizez deviatiile campului energetic, distorsiunile si blocajele acestuia si fac corectia energetica necesara armonizarii acestuia. Chiar daca putem face lucruri minunate, iar anii de experienta si cercetare mi-au adus multe satisfactii, consider ca metoda pe care o practic nu este inca o metoda completa, ci ramane un domeniu deschis, supus dezvoltarii, iar cele mai bune rezultate se pot obtine din combinatiile de mai multe feluri de terapie. Terapia bioenergetica rezolva armonia energetica, dar nu poate suplini carentele alimentare, sau nevoia de vitamine si minerale, eventual de alte substante al caror efect benefic a fost dovedit.

 

tot articolul

Slabeste Natural

Daca ai rabdarea sa citesti pana la capat, din aceasta pagina obtii 2 lucruri esentiale:

Un Regim de Slabit, testat, pe care il recomand de ani de zile persoanelor care ma solicita, o Dieta cu adevarat eficienta care trebuie urmata cu relativa strictete timp de 2 saptamani.

Un Progam de Alimentatie care urmeaza in continuarea dietei si pe care l-am numit "Mananca si pastreaza-ti supletea". Acest program este astfel conceput incat sa continue in mod natural ceea ce ai inceput cu regimul de slabit "Scarsdale". Multe persoane dupa ce termina un regim de slabit, cu succes, sunt dezorientate: ce fac in continuare? Mai tin regimul o data, mai reduc din paine, din carne, dar ce sa mananc? In partea a doua iti recomand un nou mod de alimentatie, care este mai permisiv decat regimul de doua saptamani prezentat in prima parte.

tot articolul

Curs practic de bioterapie - fragment

MANIPURA
chakra a treia

Alte denumiri: chakra plexului solar.
Localizare: Manipura, sau chakra plexului solar este situata dupa cum îi spune numele, in dreptul plexului solar. Ca si Svadhisthana are doua deschideri: una anterioara si una posterioara. In limba sanscrita "Manipura" inseamna "giuvaerul stralucitor". Aceasta este Poarta Soarelui.

tot articolul

Purificare hepatica

Pentru a scapa de o buna parte din incarcatura toxica acumulata in ficat si pancreas, trebuie sa procedezi in felul urmator:

tot articolul

Purificarea rinichilor

Este cunoscut faptul ca pentru a face curat in rinichi trebuie sa consumi lichide. Pentru purificarea rinichilor vei consuma...

tot articolul

Purificarea limfei

Recomand doua cure pentru purificaea limfei:

  1. Cura cu citrice,
  2. Cura cu ceapa.

tot articolul

Cura cu apa

Sau postul cu apa, e benefic pentru tot organismul. Este bine sa stii cum sa procedezi, cat timp sa faci repaos alimentar si care sunt benrficiile tale. In ce situatie e utila cura cu apa...

tot articolul

   

Purificarea intestinelor - SHANK PRAKSHALANA

  In conceptia yogina, una dintre cheile sanatatii se gaseste in intestin. Organismul fizic se intoxica in mod sistematic si fara intrerupere pe intreaga durata a vietii. Una dintre cauzele principale ale imbatranirii premature si ale senilitatii este acumularea de toxine in organism prin autointoxicare. Orice celula in viata produce toxine. Exista insa o sursa de autointoxicare extrem de periculoasa, fiind alcatuita din otravurile care se filtreaza prin peretele intestinal pentru a imbacsi intregul organism. Chiar si aceia care nu sunt constipati, sau cel putin cred ca nu sunt, au totusi o sursa permanenta de autointoxicare in intestinul gros.

Nu-ti pierde timpul cautand pe site referiri sau articole despre paranormal, fenomene paranormale, magie, vrajitorie, miracole, vindecari miraculoase, parapsihologie, ocult, ocultism, ezoteric, stiinte ezoterice. Tot ce se petrece la Biomedica chiar daca nu e comun, este real, cotidian, firesc.
AVERTISMENT:

Vizitatorul este instiintat sa nu considere informatia din cuprinsul siteului ca inlocuitor al vreunei practici medicale alopate, sau al sfatului medicului. Autorul siteului isi declina orice responsabilitate in cazul utilizarii necorespunzatoare a informatiei prezentate. Multumesc pentru intelegere.

 
 

home | terapie | media | cazuistica | Mircea Iorga
biorezonanta magnetica | articole | dieta pentru slabit

Copyright 2005 - BIOMEDICA