home | diagnostic si terapie | media | cazuistica | Mircea Iorga
biorezonanta magnetica | articole | dieta pentru slabit
CALCULATOR VARSTA REALA
Info Terapia BIOMEDICA:

Pentru o mai buna intelegere a ceea ce se intimpla la BIOMEDICA, am sa descriu principalele metode de lucru:

Biorezonanta magnetica:

Este o metoda de diagnostic si terapie care utilizeaza un aparat, un instrument sensibil la biorezonanta magnetica a campului energetic uman. Printr-un sistem de senzori vibratia emisa de campul energetic uman este transmisa la aparat, care o prelucreaza cu ajutorul calculatorului si a unui soft specializat, face interpretarea, emite un diagnostic, propune cel mai adecvat tratament. Este capabil de corectie energetica de precizie (Meta Terapie) si poate produce remedii homeopatice. Este foarte eficient in diagnostic, tratament si profilaxie.

Programul ne permite investigarea si analizarea tuturor organelor, tesuturilor si celulelor:

Structura tuturor organelor, structura celulara, inclusiv prezenta microorganismelor - bacterii, virusuri, fungi, helminti (viermi). Odata testele completate, se poate face un test de compatibilitate cu medicatia pe care tocmai o foloseste pacientul, sau selectarea remediilor in functie de schimbarile pe care urmeaza sa le produca acele remedii in organismul pacientului (alopate, homeopate, fitoterapeutice, suplimente nutritive).

Face testarea sangelui, a urinei si testarea alergolocica, fara a fi necesara prelevarea de probe biologice.
Depisteaza afectiunile in stadiu initial de evolutie.

Bioterapia:

Este metoda mea principala si cea mai draga.
Campul energetic uman sau aura omului este oglinda starii sale fizice si spirituale. Dragostea, ura, bucuria sau necazul, suferinta de orice fel se reflecta aici. Actionand cu tehnici specifice putem depista distorsiunile sau blocajele de camp energetic si le putem dizolva, refacand armonia aurei. Dupa un numar de sedinte de bioenergie care variaza de la o persoana la alta, campul energetic devine dominant asupra corpului fizic transferând acestuia din starea sa de armonie si echilibru. Este schimbarea de care avem nevoie pentru a redobândi armonia si odata cu ea sanatatea.

Marea majoritate a afectiunilor poate fi abordata prin aport energetic, se pot evita unele interventii chirurgicale, de exemplu in cazul litiazelor biliare calculii pot fi evacuati fara a leza colecistul, a unor litiaze renale, a unor formatiuni chistice divers localizate (pe vezica urinara, pe ovare, la sani, etc.). Din ulcerul gastric sau duodenal ramane doar un vis urat. Se pot aborda afectiuni "pe viata" (astm, anghina pectorala, sterilitatea, etc.), sau poate fi scurtata mult convalescenta (in cazul fracturilor, etc).

Cu ajutorul bioenergiei se poate obtine controlul obisnuintelor (fumatul), dar in primul rand se obtine ARMONIA în lipsa careia organismul nostru sufera cumplit.Reiki:

Este o tehnica de relaxare si reducere a stresului, care permite oricui sa patrunda într-o sursa nelimitata de “energie vitala” pentru a imbunatati starea de sanatate si a creste calitatea vietii.

Cuvantul Rei asa cum este folosit in Reiki intr-o interpretare de acuratete inseamna cunoasterea superioara a constiintei spirituale. Ki este forta vitala. Este energia nonfizica, animatoare a tuturor vietatilor. Atata timp cat o fiinta este vie, are forta vitala care circula prin ea si care o cuprinde; cand moare aceasta forta se indeparteaza. Atunci cand forta ta vitala este scazuta, sau daca exista o restrictie in curgerea sa, vei deveni mult mai vulnerabil(a) la imbolnaviri. Atunci cand forta vitala are un nivel ridicat si curge liber prin organism, esti mult mai putin expus(a) la imbolnaviri.

Toti vindecatorii, sau terapeutii folosesc forta vitala sau Ki, dar nu toti utilizeaza Reiki. Reiki este o forma speciala de forta vitala, care poate fi canalizata numai de cineva care a fost initiat special pentru ea. Exista posibilitatea ca cineva sa se nasca cu Reiki sau sa o obtina intr-un alt mod. Oricum, majoritatea terapeutilor care nu au obtinut initierea Reiki de la un Maestru Reiki nu va folosi Reiki ci un alt fel de forta vitala. Persoanele care presteaza o activitate terapeutica sustin o crestere cu cel putin cincizeci la suta a puterii in activitatea lor, decat au avut inainte de antrenamentul Reiki.


Energia cristalelor:

Cristalele receptioneaza, stocheaza si emit energie. De asemenea cristalele dispuse in retea pe corpul uman lucreaza ca amplificator de camp energetic si ajuta la armonizarea aurei, la fixarea de durata in camp a ceea ce am obtinut prin sedintele de bioenergie, la echilibrarea si potentarea campului energetic. Ele extrag energia care ne este daunatoare, incarcandu-ne in schimb cu energie vitala.


Terapie la distanta:

E adevarat, se poate lucra si la distanta!

Poti incerca si tu. Pentru asta te rog sa privesti (1-2 secunde) o fotografie de-a mea, oricind in timpul zilei iar seara intre orele 20:45 si 21:15 sa stai in pat, pe spate, cu capul undeva intre Nord si Est. E inutil sa folosesti busola, directia e suficient sa fie aproximativa.
In continuare rugamintea mea este sa stai intr-o camera linistita, fara televizor, radio, telefon, alte persoane care desfasoara o activitate oarecare sau discuta, etc. De asemenea e bine sa fie cel putin semiintuneric si te rog sa pastrezi ochii inchisi. Daca adormi nu-i nici o problema. Nu trebuie sa te gindesti la nimic deosebit.

In caz ca doresti sa-mi scrii impresiile tale (care daca esti de acord vor fi publicate pe site), sau ai vrea sa lucram personalizat, te rog sa ma contactezi .

 

EFT - (Emotional Freedom Techniques) -
Tehnica de Eliberare Emotionala:


Bazat pe cele mai noi descoperiri referitoare la energiile subtile ale corpului, EFT a fost clinic eficienta in mii de cazuri de Trauma si Abuz, Stres si Anxietate, Temeri si Fobii, Depresii, Vicii, Enurezis si sute de Simptome Fizice: dureri de cap, dureri corporale divers localizate, dificultati respiratorii. Aplicata corect, reduce vizibil cu peste 80% simptomele sau chiar rezolva complet problema. Este "copilul minune" al terapiilor meridianelor energetice.

- Actioneaza adesea acolo unde nu va lucra nimic altceva.
- In general rapid, de durata si gentil.
- Nu e necesar nici un echipament special, sau medicatie.
- Usor de invatat de oricine.
- Poate fi autoaplicat.

Limitari:

Ca orice metoda terapeutica, si cea cu bioenergie are limitele ei. Nu am de gand sa te imbat cu apa rece sustinand ca aceasta metoda este un panaceu universal. Dificultatile apar in cazul urmatoarelor afectiuni: cataracta, glaucom, artroza, artrita, poliartrita reumatoida, paralizie, pareza cu vechime mai mare de 6 luni, tumori in faza finala si in general la boli cu caracter degenerativ. In aceste situatii tratamentul bioenergetic are un efect minim si dupa parerea mea nesatisfacator, iar durata sesiunilor de tratament poate depasi cateva luni.
 

home | diagnostic si terapie | media | cazuistica | Mircea Iorga
biorezonanta magnetica | articole | dieta pentru slabit

Copyright © 2005 - BIOMEDICA