home | terapie | cure | media | cazuistica | Mircea Iorga
biorezonanta magnetica | articole | dieta pentru slabit
CALCULATOR VARSTA REALA

In aceasta pagina vei gasi cele mai eficiente retete (probate personal!) pentru detoxifierea organismului

Purificare hepatica:

Metoda 1 - dura:

Pentru a scapa de o buna parte din incarcatura toxica acumulata in ficat si pancreas, trebuie sa procedezi in felul urmator:

Iti pregatesti 2 tampoane de dimensiunea tampoanelor stomatologice, din tifon umplute cu usturoi pisat. Tampoanele le legi cu ata la capete sa nu se imprastie usturoiul. Un tampon il fixezi intre buza superioara si gingie iar celalalt intre buza unferioara si gingie. Stai aplecat(a) deasupra chiuvetei sau pune in fata ta o farfurie si lasa sputa (saliva) sa curga direct in chiuveta sau farfurie. Tine tampoanele cu degetul mare si aratator de la fiecare mina, nu le lasa sa alunece din gura. ATENTIE vei saliva foarte abundent, sputa va fi densa si legata, transparenta, aproximativ ca albusul de ou. In nici un caz NU LASA sa-ti curga pe barbie, ci din gura direct in chiuveta sau farfurie. Iritatia buzelor si a gingiei trece pana a doua zi. Daca iti curge pe babie face rana si trec 7-10 zile ca sa se vindece.

Durata: 20 de minute. Se repeta de trei ori la interval de 8 zile. Pauza 3-5 ani, dupa care poti sa o faci din nou. Mai des numai cu recomandare in situatii speciale.

 

Metoda 2 - blanda:

Iti clatesti gura in fiecare dimineata ininte de a te spala pe dinti cu ulei NErafinat (presat la rece) din floarea soarelui.

Durata: 15 minute. Se repeta zilnic minim 3 saptamani. Nu exista limita maxima. Se poate combina cu metoda dura.


Purificarea rinichilor:

Este cunoscut faptul ca pentru a face curat in rinichi trebuie sa consumi lichide. Pentru purificarea rinichilor vei consuma suc de mere. E bun si sucul din magazin, daca nu are conservanti. Combinat cu sedinte de bioenergie e eficient pentru a scapa de nisip (microlitiaza).

Durata: 2 zile consecutive, in care vei bea numai suc de mere 2-3 litri zilnic. Nu vei consuma nimic altceva. Cel mult apa plata. Suficient de facut o data pe an, primavara sau toamna.

Daca nu gasesti suc de mere fa cura cu apa din articolul alaturat. Trebuie sa te informez insa ca nu are aceeasi eficienta in cazurile de nisip la rinichi ca si sucul de mere.

Purificarea limfei:

Recomand doua cure pentru purificaea limfei:

  1. Cura cu citrice,
  2. Cura cu ceapa.

1. Cura de citrice:

Pentru aceasta cura ai nevoie de:
- 900 ml suc de grapefruit,
- 900 ml suc de portocale,
- 200 ml suc de lamai,
- 2000 ml apa distilata (se poate folosi si apa plata).
Toate acestea se amesteca si se consuma intr-o singura zi. In rest nu mananci nimic, nu bei nimic.

Durata: 3 zile consecutive. Se repeta de 2 ori pe an sau la nevoie.
Precautii: este o cura acida, atentie marita daca ai probleme cu stomacul sau orice altceva si stii ca acidul in exces iti dauneaza.

 

2. Cura cu ceapa:

Paine cu unt si ceapa tocata in abundenta. poate fi orice fel de ceapa, chiar verde. De 3 ori pe zi, cate una maxim doua felii subtiri de paine neagra sau graham. Nu folosi margarina, doar unt. Sa nu pui sare sau orice altceva. Intre mese poti sa bei apa plata din abundenta.

Durata: 3 zile consecutive. Normal e suficient o data la trei luni, insa daca sunt probleme poate fi aplicata si saptamanal sau o data pe luna. Cele trei zile de cura nu consumi nimic altceva in afara de: paine neagra sau graham - unt - ceapa iar intre mese apa plata.

 

Cura cu apa:

Sau postul cu apa (de preferat distilata), e benefic pentru tot organismul. In ce situatie e utila cura cu apa? Oricand simti ca organismul tau e "ingreunat" dupa orice fel de excese alimentare, etc. (la etc. mai bine ma intrebi pe mine). Apa "spala" toate toxinele si ca sa te obisnuiesti cu un numar de zile consecutive trebuie sa procedezi dupa cum scrie mai jos.

Durata: Prima data o zi, dupa o saptamana 2 zile daupa inca o saptamana 3 zile pana cand ajungi la 7 zile consecutive in care bei numai apa. De aici revii identic scazind saptamanal cate o zi. In cazuri speciale (intreaba-ma direct) dureaza mai mult si se lucreaza mai dur (numai apa 21 pana la 40 de zile cu sustinere energetica).

 

home | terapie | cure | media | cazuistica | Mircea Iorga
biorezonanta magnetica | articole | dieta pentru slabit

Copyright 2005 - BIOMEDICA