home | diagnostic si terapie | media | cazuistica | Mircea Iorga
biorezonanta magnetica | articole | dieta pentru slabit
CALCULATOR VARSTA REALA

O scurta cazuistica:

Litiaza biliara - "pietre la fiere"

Lucian Muntean din Deva (49 de ani - 1997) apeleaza la tratament bioenergetic pentru litiaza biliara grava. Singura solutie medicala: colecistectomia! Adica “operatia de fiere” prin care se extrag pietrele cu colecist cu tot. Metoda pe care am aplicat-o a dat din nou rezultate: pietrele au fost evacuate fara probleme pentru colecist, care a ramas intreg si nevatamat. De asemenea cu confirmare ecografica

 

Chist ovarian

Adela Vancu din Arad in virsta de 28 de ani (martie 2002) a apelat la sedintele de bioenergie din cauza unui chist ovarian recidivat in urma unei operatii. Nu dorea sa repete experienta. Examinarea ecografica facuta de medicul curant confirma disparitia chistului in urma sedintelor de bioterapie.

 

Ulcer

Livia Anghel din comuna Sepreus, jud. Arad, avea ulcer duodenal de 8 ani de zile, confirmat radiologic. S-a vindecat in urma tratamentului bioenergetic. Noua radiografie confirma acest lucru (1995).

 

Stari de panica

Adriana Balta din Timisoara acuza frecvente stari de panica si insomnie (apr. 2005). 10 zile au fost suficiente pentru a reveni la normal cu bioterapie si EFT, combinate cu terapia cu cristale si Reiki.


Litiaza renala

Virgil Iuga din Arad, tipul de client supersceptic, incearca sa evite operatia de litiaza renala (2001). Apeleaza la bioterapie ca la la o solutie extrema, absolut neincrezator in rezultate, dar trimis de un prieten in care are incredere. Dupa 2 saptamini este un om surprins si fericit. Ecografia arata rinichii in parametri normali si fara calculii care il suparau.Fractura

Diana Izbanda (1995) din Arad, cu o fractura la clavicula dreapta (confirmata de asemenea radiologic), apeleaza la tratamentul bioenergetic. Rezultate: dupa primele trei sedinte si-a putut ridica bratul, iar dupa alte patru, radiografia indica sutura totala a claviculei.


Sterilitate

Cristina Mathei tot din Arad, declara: “dupa indelungi tratamente medicale, neputand sa raman insarcinata, am fost sfatuita de medicul de la clinica de specialitate din Cluj sa-mi aleg un copil din caminele pentru copii si sa-l adopt, pentru ca oricum nu mai am nici o sansa sa-l am pe al meu. Dupa tratamentul bioenergetic al lui Mircea Iorga, am ramas insarcinata. De data aceasta medicii în urma examinarii ecografice, au propus sa-mi faca un chiuretaj pentru ca e imposibil sa fiu insarcinata, mai mult ca sigur e vorba de o tumoare sau un chist intrauterin, iar tratamentul pe care îl fac spuneau ca este o sarlatanie.” Cristina a avut încredere in tratamentul bioenergetic si a refuzat chiuretajul. “Acum sunt o mamica fericita. Ioana fetita mea are deja sapte luni.” (feb.1997).

Noduli mamari

Veronica Valan din Arad, ar fi trebuit operata la ambii sani pentru multiple formatiuni chistice destul de mari si dureroase. Mamografia efectuata de specialistii Institutului Oncologic din Cluj confirma vindecarea totala (1995).

 

Fractura

Mihai Moruz din comuna Rusca, jud. Maramures, a suferit un accident auto in care piciorul drept i-a fost zdrobit de la genunchi in jos (1993). Medicii au decis amputarea. Pacientul a refuzat, poate-poate mai exista o speranta si provizoriu piciorul i-a fost pus în extensie. Dupa trei zile printr-un lant de cunostinte, am ajuns la el. Piciorul era umflat ca un cartof, iar radiografia arata: tibia si peroneul rupte în trei locuri, iar pe o lungime de circa 5 cm au ramas doar eschile (aschii de os) raspandite in masa musculara. Dupa doua sedinte de bioterapie piciorul s-a dezumflat. “În timpul tratamentului, simteam cum mi se aduna aschiile de la oasele sfarâmate si se aliniaza, parca atrase de un magnet - declara domnul Moruz. Dupa nici trei saptamani mi-au crescut cinci centimetri de os!” Radiografiile au confirmat: intr-adevar oasele se formasera la loc. Continuand tratamentul nu a mai fost nevoie nici de operatia cu tija si placuta pe care medicii au propus-o la un moment dat, cand starea pacientului se ameliorase simtitor. In cele din urma dupa o fractura atat de grava, M. M. a scapat doar cu un banal ghips.Nevralgie de trigemen

Gheorghita Merosu (25 de ani - 1995) din Arad a suferit de nevralgie de trigemen dreapta. Pentru cine nu stie, este vorba despre niste migrene cumplite care numai cu greu pot fi suportate. Calmantele nu mai au nici un efect. Propunerea medicilor este de a sectiona acest nerv totusi fara garantia vindecarii. G.M. a apelat la terapia complementara la cabinetul BIOMEDICA™. Dupa o criza deosebit de puternica orice manifestare a bolii a disparut complet. S-a vindecat dupa o saptamana, dar pentru a evita recidiva a mai facut cateva sedinte.

Mai sunt si altii…
 


home | diagnostic si terapie | media | cazuistica | Mircea Iorga
biorezonanta magnetica | articole | dieta pentru slabit

Copyright © 2005 - BIOMEDICA