home | diagnostic si terapie | media | cazuistica | Mircea Iorgal
biorezonanta magnetica | articole | dieta pentru slabit
CALCULATOR VARSTA REALA

Maestrul vrajitor este creierul terapeutului, iar creierul pacientului va fi ucenicul vrajitor. Pentru vindecare vom folosi resursele nebanuite inca, pe care ni le ofera cu generozitate propriul nostru creier. Energiile care ne inconjoara pot fi miscate si modelate relativ usor prin puterea mintii. Pentru aceasta vom incepe cu educarea partii constiente a creierului. Dupa ce am convins constientul ca putem vindeca, ca potenta noastra energetica este in continua crestere, iar prin simpla prezenta cumulata cu tehnici si pase energetice, transfer telepatic si influenta mentala directa asupra trupului bolnav putem aduce o alinare, urmeaza pasul urmator: educarea subconstientului.

Subconstientul este destul de neincrezator (ce pase energetice, ce influenta mentala…. Bazaconii!) pentru ca asa a fost educat, dar pana la urma poate fi convertit. Acesta este un proces de durata, deoarece educatia pe care am primit-o cu totii pana la maturitate in familie, in scoala, societate, mass media in proportie dezastruos de mare respinge idea unei vindecari fara aport material. Ni se va replica ca nu este nimic mai mult decat sugestia terapeutului si autosugestia pacientului convins de terapeut. Cand aceasta sugestie este folosita constructiv nu am nimic impotriva ei, din contra tot respectul, dar nu este de ajuns si am sa va explic si de ce. Deocamdata sa revenim la subconstient. In clipa cand am reusit sa-l convingem ca avem capacitatea de a vindeca sau mult mai putin pretentios avem capacitatea de a aduce alinare intr-o suferinta, atunci in mod categoric o vom putea face.

Am sa va servesc un exemplu cotidian de convingere a subconstientului, din pacate in sensul neplacut, deoarece in aceasta directie exista o predispozitie: ** urcam in metrou sau troleibuz si vazand aglomeratia orei de varf, ne spunem: "m-apuca durerea de cap cand vad aglomeratia asta". Asa azi, asa maine, si pana la urma nu stim de avem dureri de cap in locuri aglomerate!? Reactia subconstientului este urmatoarea: AGLOMERATIE! La aceasta am primit comanda pentru dureri de cap, seful (sau sefa, ca sa nu facem discriminari bazate pe sexul purtator de creier) doreste o durere de cap, execut comanda! Si poftim durere de cap, servita prompt si fara un motiv real aparent.**

Daca lucram cu convingere, multe afectiuni chiar grave cum ar fi: litiaza biliara si renala, anexita, tulburari respiratorii, cardiace si circulatorii ca anghina pectorala, sau stenoza mitrala, tulburari ale sistemului nervos, nevralgii - pot exemplifica cu nevralgia de trigemen si multe alte afectiuni isi vor putea gasi remediu si alinare. Sunt afectiuni grave pentru ca educatia noastra le percepe de asa natura, dar exista solutii si pentru ele: pot fi abordate energetic, in paralel cu tratamentul recomandat de medicul alopat, de fitoterapeut, de specialistul in terapie dietetica sau in alt fel de terapie. De exemplu in decursul anilor mi-au solicitat ajutorul 2 persoane suferinde de ciroza hepatica. Ambele persoane s-au vindecat nu au sechele si duc o viata echilibrata in continuare. Am fost solicitat de cateva persoane bolnave de nevralgie de trigemen care s-au vindecat in urma metodei pe care o practic. De asemenea am avut nenumarate cazuri de persoane suferinde de litiaza biliara care au evacuat calculii fara a leza colecistul. N-as dori sa va rapesc timpul cu enumerari de acest gen va voi spune ca practicand cu dragoste, daruire si compasiune putem ajunge la rezultate remarcabile.

Bioterapia se refera strict la terapia campului energetic uman, nu la tratamentul bolilor de care sufera cei care apeleaza la aceasta metoda. Armonizarea acestui camp energetic, are in majoritatea cazurilor efect si in armonizarea starii de sanatate. Eu ca bioterapeut sesizez deviatiile campului energetic, distorsiunile si blocajele acestuia si aplic o tehnica pentru corectia energetica necesara armonizarii. Chiar daca putem face lucruri minunate, iar anii de experienta si cercetare mi-au adus multe satisfactii, consider ca metoda pe care o practic nu este inca o metoda completa, ci ramane un domeniu deschis, supus dezvoltarii, iar cele mai bune rezultate se pot obtine din combinatiile de mai multe feluri de terapie. Terapia bioenergetica rezolva armonia energetica, dar nu poate suplini carentele alimentare, sau nevoia de vitamine si minerale, eventual de alte substante al caror efect benefic a fost dovedit.

Este bine ca terapeutul sa aiba o comunicare cu pacientul sau, pentru a se crea o punte de legatura, premisa unei increderi care lasa teren de desfasurare. Totusi terapeutul TREBUIE SA SE ABTINA sa comunice pacientului sau tot ce a constatat la examinarea energetica. Eu personal nu doresc sa-mi impresionez pacientii spunandu-le o multime de lucruri, desi o buna parte dintre ei pentru asta vin. Celor care ma solicita le recomand o buna colaborare cu medicul, sa aiba un diagnostic pus de acesta si pe cat posibil probe de laborator inainte si in urma tratamentului bioenergetic, pentru ca eu nu am pretentia sa fiu crezut pe cuvant, ci doresc ca cei care imi solicita ajutorul sa aiba dovada materiala a schimbarii in bine, a insanatosirii lor, chiar daca acest lucru este evident.

Ceva mai devreme am vorbit despre educarea constientului si a subconstientului. Acesta pe cat de greu accepta informatia pozitiva de natura constructiva, pe atat de usor i se implementeaza o informatie cu caracter distructiv. Daca bolnavul ia la cunostinta de o afectiune despre care nu stia ca o are, in foarte scurt timp si-o va agrava singur, ceea ce este iîn dezavantajul sau. Pentru unele persoane gandul unei boli poate deveni obsesiv. De ce sa-i incarcam creierul cu o informatie care in nici un caz nu-i va face bine, ci din contra?! In aceasta situatie terapeutul pe langa tratamentul energetic trebuie sa "stearga" informatia distructiva suplimentara din gandurile bolnavului. Aceasta discretie oricat ar fi de avantajoasa pentru cel aflat iîn suferinta, in general nu este apreciata la justa valoare, fiind interpretata indulgent ca lipsa de experienta. Cu acest lucru trebuie sa ne confruntam, iar dupa ani de munca si rezultate pozitive prestatia terapeutului va fi apreciata la adevarata valoare.

Parerea mea este ca terapeutul care "face capul mare" pacientilor sai comunicandu-le verbal sau in scris ca sunt suferinzi de o multime de afectiuni, mai mult sau mai putin imaginare face cel putin o imensa greseala. Atunci cand lista cuprinde tot organismul cate ceva se potriveste cu realitatea dar mare parte este pura fictiune. Cum am spus mai devreme, subconstientul este usor influentabil in sens negativ, omul care vine cu incredere, constata ca apar simptome pe care nu le-a avut niciodata si crede ce i sa spus. Dar cum acestea sunt simptome induse prin sugestie nefiind bazate pe un suport real, dispar destul de repede, in avantajul asa zisului terapeut care convinge bolnavul ca s-ar fi vindecat.

 

home | diagnostic si terapie | media | cazuistica | Mircea Iorga
biorezonanta magnetica | articole | dieta pentru slabit

Copyright © 2005 - BIOMEDICA